INFORMATION KONTAKT FRANDS JENSEN A/S  
     SØG     LOGIN
 
 
 

Frands Jensen A/S


Om PREGO / Frands Jensen A/S

Frands Jensen A/S blev grundlagt i 1966 af Frands Jensen og bliver i dag ejet og ledet af 3. generation, barnebarnet Jesper Krog Jensen. Næsten siden grundlæggelsen af virksomheden har fokus været at designe solbriller til det skandinaviske marked. Dermed blev brandet PREGO født.
Siden er forretningen blevet udvidet med også at designe brillestel og læsebriller og der er kommet mange nye lande til siden da.

Siden starten har Frands Jensen A/S lagt vægt på at designe produkter hvor kvalitet og pris er i god overensstemmelse, samt et stærkt ønske om at have tætte relationer med kunder / samarbejdspartnere.

Frands Jensen A/S er vokset støt igennem de mange år og man har kunnet tilpasse virksomheden efter en kontrolleret vækst hvilket har resulteret i, at Frands Jensen A/S i dag anses som en seriøs, stabil og ressource stærk samarbejdspartner.

Virksomheden har de seneste år styrket brandet PREGO ved først at lancere et samarbejde med den kendte danske tøjdesigner Karen Simonsen og senere et samarbejde med den kendte racerkører Tom Kristensen. Karen Simonsen er co-designer på en linje afmoderigtige solbriller, brillestel, læsebriller samt sollæsebriller til kvinder. Samarbejdet med Tom Kristensen har resulteret i en eksklusiv solbrille kollektion til den kvalitetsbevidste mand.

PREGO bliver i dag solgt i mere end 30 lande, primært via optikerbutikker.

Udover at forestå salg af egne produkter er Frands Jensen A/S også distributør for de internationalt kendte mærker Seiko og Dutz Eyewear.